Joyce Hardy Seksuoloog Zedelgem

Praktijk


Je kunt mij vinden in de volgende praktijkruimte:


 

De Praathoek

Boomgaardstraat 3

8900 Ieper

 


Therapie is mogelijk in Nederlands en Engels.


De Sessie


Elke persoon en elke bezorgdheid is anders, waardoor een traject op voorhand moeilijk te bepalen is. Voor sommigen zijn 2 sessies voldoende, terwijl anderen langdurige begeleiding vragen. Samen zullen we de frequentie van de afspraken bepalen en trachten in te spelen op uw noden.

 

De eerste sessie is altijd een intakegesprek, waarbij we elkaar beter leren kennen en bezorgdheden besproken kunnen worden. In de volgende gesprekken zoeken we samen naar een oplossing voor deze bezorgdheden.

 

Gelieve mij 48u op voorhand te verwittigen indien een geplande afspraak niet kan doorgaan. Bij annulaties binnen de 48u voorafgaand aan de afspraak wordt €30 van de consulatie aangerekend. Een consultatie die minder dan 24u op voorhand geannuleerd wordt, wordt volledig in rekening gebracht.

Een intakegesprek duurt 50 minuten en kost €60. Alle vervolggesprekken duren evenals 50 minuten en kosten €60.


De betaling gebeurt bij voorkeur na iedere consultatie contant, of per overschrijving met smartphone (Bancontact app of Payconic)

Rekeningnummer: BE13 7360 7341 6839

BIC: KREDBEBB

Bank: KBCRisicotaxatie


Ik ben gecertificeerd in het afnemen van een risicotaxatie bij zedendelinquenten. Daarbij maak ik gebruik van de Static-Stable-Acute. Indien je hierover vragen hebt, contacteer mij dan via het contactformulier.